За продажба Вила, Boracay, Akhlan, Филипини, San Jose Island

За продажба - Cod. 30597

  • Типология: Вила
  • Област: 206 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Удобства:
Просторна дневна-трапезария, немски вградена кухня с Сименс уреди, балкон / тераса, баня с душ кабина / вана и топла вода, частен басейн, навес, подове от естествен камък, градина, инверторни климатици, алармена система, двоен стъклопакет, високо- качество Grohe обзавеждане за бани, достъпно 100 Mbit / и интернет връзка.

Описание на имота:
Тази превъзходна вила има открита площ дневна-трапезария с вградена кухня, в допълнение към четири спални. Основната спалня се гордее със собствена баня с вана и душ, както и съблекалня. Другите три спални с общ санитарен възел, който също разполага с душ и вана. Освен това, със самостоятелен вход води до малка стая със самостоятелен санитарен възел, който може да се използва като стая за гости или като настаняване за камериерка. В допълнение, складово помещение и тоалетна за гости също са на разположение. Всички четири спални, както и зоната за дневна и трапезария имат директен достъп до терасата с басейн 50 квадратни метра. Можете да закупите тази вила с парцел, започвайки от 900 квадратни метра, тъй като лично 50-квадратен метър басейн и просторна тераса, също са включени в имота.

Курортът:
The Боракай Heights Resort е курорт интегрирани спорт и свободно време в близост до остров Боракай. 5-звезден луксозен курорт е с площ от 88 хектара и разполага с частни резиденции с вили и апартаменти, 100-стаен хотел, както и голф игрище с 18 дупки. Така нареченият селото е фокусна точка на курорта и предлага детски клуб, мини маркет, магазини, ресторанти, първа помощ станция с аптека, изход за наем на превозни средства, център за гмуркане, изход за лодки под наем, както и нашата малка курорт параклис. Тя курорта можете да намерите в нашия спортен център с тенис корт, игрище за скуош, бадминтон корт и фитнес център. Можете също така да се отпуснете в нашия Zen спа градина. От платото, гледните точки на кристално чистите води на морето са изумителни. Нашият клуб на плажа ви предлагаме разнообразие от басейни, ледена пещера, бар на плажа и ресторант.

Нашите имоти разполагат с всички съвременни удобства, които съответстват на изискванията на дори и най-изискания собственик. Всички имоти са оборудвани с кухненски бокс оборудвана кухня - "Произведено в Германия". Други характеристики включват настилка от естествен камък, двоен стъклопакет, обзавеждане за бани от Grohe, алармена система и топла вода. Освен това курортът разполага със собствена система за пречистване на вода с качеството на питейната вода, ултра-бърз интернет в 100 Mbit / сек, както и собствената си без прекъсване захранване с резервна система.

Изберете между един апартамент с обща басейн и вила с частен басейн. Апартаментите предлагат 1-3 и вилите на 2-5 спални; вилите са на разположение в 10 различни дизайни и могат да се комбинират с различни размери собственост.

Можете също да закупите свойствата като инвестиция. В такива случаи, свойствата са след това управлявани и отдавани под наем от нашия хотелски мениджмънт екип.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB