За продажба Вила, Badian - Moalboal, Cebu City, Филипини, Panagsama Road

За продажба - Cod. 31587

  • Типология: Вила
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

На остров Себу, Moalboal, на няколко метра от белия плаж на Panagsama, за продажба престижни единствен вила от 200 m2, разпределена на два етажа, с модерно обзавеждане; инвестицията в тази област в бума на туризма, е обезпечено с нотариален акт.
Намира се във вътрешността на Flamingo Villa Resort, туристически жилищен новопостроен луксозен комплекс [2009], сградата, зидария с частна градина, предлага се на партерния етаж голям хол, кухня, спалня и баня; На първия етаж има три двойни стаи с тераса, включително и един със самостоятелна баня и две с общ санитарен възел. Всяка стая е оборудвана с климатик и Wi-Fi.
Собствеността на имота позволява достъп както до -подобен голям басейн области стаи с обща баня и клуб-къща, изграждане на общите задачи отпуснете / партия / срещи / хранително-, както с луксозни съоръжения, такива като спа процедури , съпровод, служители за управление на персонала, отговорен за охрана услуги, поддръжка и ежедневно почистване. Възможно управление на наематели за почивка.
Напълно оборудван плаж Panagsama предлага през цялата година широка гама от развлекателни, гребане и водни спортове, включително гмуркане, кайт сърф и гмуркане, включително делфини, китове, бели акули и други водни чудеса, предлагани от бариерата корали.
Flamingo Villa Resort: идеалната инвестиция за живеене сън!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB