За продажба Строителен терен, Busuanga, Palawan, Филипини, Sitio Ocamocam New Busuanga

За продажба - Cod. 40173

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 31000 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: terra

Нашият имот се намира в плажа Ocamocam - Нова Busuanga, една от нововъзникващите туристически дестинации на остров Busuanga. Плаж Ocamocam е топ дестинация, която можете да намерите във всички туристически пакети, предлагани от местните туристически агенции. До него можете да стигнете с кола за 50 минути от летището в Корон. Разрешено разрешение за изграждане на курорт

Както споменахме, вече имаме одобрено разрешение за изграждане на курорт. Изградихме 3 бетонни бунгала на високо ниво, всяко от около 50 м2. с климатик, тоалетна, външен душ и още една отделна баня.
Намерете няколко снимки от плана на бунгалото, разбира се, че имаме подробни професионални чертежи и за басейна, ресторанта и други сгради:
Нашата плажна собственост е с площ над 31 000 квадратни метра и се състои от 10 лота, изцяло озаглавени към залеза. Той е идеалното място за развитие на туризъм на високо ниво. Точно пред имота има 120 м дълъг пясъчен плаж и част от малък хълм в задната част на имота. Земята има много зеленина - от палми, кокосови и овощни дървета до тропически цветя и растения.

Нашият имот несъмнено се намира в привилегировано положение и със сигурност е най-доброто, което може да се намери на целия плаж Ocamocam, който е дълъг повече от 1 км. Всички останали имоти на плажа Ocamocam са по-малки от нашите и не са по-достъпни за продажба. Те са основно собственост на чужденци.

Първото предимство при закупуването на нашия имот, особено за граждани, които не са филипински, е, че можем да продадем цялата компания, която е собственик на земята. Това ще направи целия процес на закупуване на земя във Филипините много по-опростен и също така ще направи прехвърлянето на право на собственост само формалност, тъй като купувачът на компанията също автоматично ще притежава земята. Това е подчертано тук, защото процесът на прехвърляне на имоти може да бъде много труден и отнема много време във Филипините. За себе си сме изпитали колко проблематично може да бъде. В допълнение към това, заглавията на нашите имоти са чисти, всички данъци са платени, няма наемател, няма отрицателни претенции за собственост от други страни и определено можем да докажем, че няма абсолютно никакъв риск за всеки, който се интересува от закупуването на нашата собственост.

Второто голямо предимство е, че вече имаме напълно одобрен план за изграждане на курорт. Всъщност в нашия имот вече имаме 3 висококачествени бетонни бунгала с висок стандарт. Нашите разрешения за строеж са 100% коректни и пълни и това ще позволи на потенциалния купувач да започне изграждането на курорта в същия ден, когато купи имота. Това със сигурност е огромно предимство, като се има предвид, че при настоящата ситуация във Филипините получаването на такива разрешителни за строеж отне почти две години много сложни процедури както в Корон, така и в Пуерто Принцеса. И според най-новата информация, с която разполагаме и поради последните решения на президента относно устойчивостта на туризма, офисът на DENR вече има още по-строга политика по отношение на издаването на тези нови разрешения. Със сигурност можете да повярвате, това е голямо предимство, което ще ви спести време, пари и търпение.

Електричеството и сладката вода вече са налични, а в нашия имот имаме и източник на прясна вода, който се използва като резерв през сухия сезон.

На плажа има телефон и интернет сигнал. Ние обаче имаме частна сателитна антена за нашето използване в Интернет.

Този имот е одобрен от майстор на фъншуй, който наскоро го посети като място на спокойствие и богатство.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB