За продажба Къща, Calamba, Batangas, Филипини, Phase 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, NUVALI, Canlubang, Calamba, Laguna, Philippines

За продажба - Cod. 26461

  • Типология: Къща
  • Област: 97 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Това много и 4-стаен единица се намира във Фаза 1, Блок 24, Лот 8, RIDGEVIEW Estates, Nuvali, Canlubang, Calamba, Laguna, Филипините. Този 2-етажна къща е новопостроена, която беше завършена миналата 2015 4 юли Тя е готова за обитаване. Avida Land Corporation има гаранция от 1 година за монтирани тела и изработката; и 15 години за структури. Зоната за лот е 164 m². Къщата е с РЗП около 97 m². Нивото на партерен етаж е около 0.60 m над нивото на пешеходна пътека пешеходци пред него.

Достъпен от изток през пешеходна разходка и от юг през паркинга на партидата, на входната веранда обхваща главната врата запис, който води до коридор. Коридорът от главната врата влизане води: в дясно, за да килер, стълбище, водещо до 2-ри етаж; напред към хола и трапезарията; и в ляво води към кухня, обслужване спалнята и тоалетната и банята. Стълбището води до втория етаж зала, от която: в ляво е втора тоалетна и баня; в дясно е на капитана спалня с балкон с изглед към изгрева на слънцето; и по-напред са двете спални. Има място за джоба градина на 2 тарифи за терминиране х 17 тарифите за терминиране в северната страна и друга от 3 тарифите за терминиране х 5mtrs на фронта.

RIDGEVIEW Estates е 26хектар жилищни общност. Той е един от жилищните селата Avida Land Corporation, развитието на които е под ръководството и подкрепата на компанията майка, на Ayala Land Incorporated. С над 50-годишен опит в развитието на недвижими имоти, Ayala Land Incorporated е водещ разработчик на недвижими имоти във Филипините. RIDGEVIEW Estates се управлява от Ayala Управление на имоти корпорация за да се гарантира, че качеството на световно ниво на селото и това, което тя съдържа винаги ще се запази. Той има 24-часова засилени мерки за сигурност. Той има два хектара, широк площад с това е най-тясната ширина при 17 метра и е най-широко ширина при 47 метра, преминаващи в центъра на и при почти дължината на селото. Тя е пълна с трева, заобиколен с буйни храсти и осеяни с озеленени площи, които дават възможност за колоездене, джогинг, както и други дейности на открито. В единия край на площада е игра зона, включително баскетболно игрище. В другия край е клубната къща с басейн и офиса на село администрация.

На 4 kmtrs, RIDGEVIEW Estates е най-близък до селата Avida Земя до търговския център на NUVALI- Solenad. Той е един от жилищните селата в рамките на интегриран и със смесено предназначение 2290 хектара estate- NUVALI. NUVALI е разработен за екологична sustainability- бъдещата централния бизнес район в общение с природата. Освен жилищни села в NUVALI, са: три училища; огромен търговски център; офиси; развлекателни съоръжения като Седа хотел; изобилие зелени площи и паркове; велоалеи; NUVALI Lake; Република Wakepark; спортни терени; и дивата природа и резерват за птици. RIDGEVIEW Estates, на 4 км, е най-близкото село Avida да Solenad, търговския център на NUVALI.

Разстоянията на NUVALI от: на централния бизнес район на Makati е 40 km; Централната област Business Alabang, Muntinglupa е 25 km; Южен Лузон автострада (SLEX) чрез Santa Rosa Exit е на 10 километра. Тя е достъпна от Метро Манила и други градски центрове чрез SLEX чрез следните изходи: Mamplasan (частен достъп); Santa Rosa; Malitlit; Silangan; и Canlubang. NUVALI има обществен транспорт терминал, разположен в рамките на, което е по своя търговски център, Solenad 2. Той има автобус, jeepneys, електрически джипове и совалки услуги.

NUVALI е 46 км от международното летище Манила. Тя е на 6 км от St John Bosco Parish, Santa Rosa, и на 3 километра от St Joseph работникът енорията, Canlubang, Calamba. Тя се намира на 7 километра от Лузон Болница Южна и Medical Center, Santa Rosa и 23 км от болница азиатски и медицински център, Muntinlupa. Това е 7,8 километра от Laguna Техно Парк, Biñan, Laguna. Тя е на 9 км от St Scholastica Колидж, Westgroove и 33 километра от Университета на Филипините, Los Baños, Laguna.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB