За продажба Къща, Panglao, Cebu City, Филипини, Bolod, Panglao Bohol

За продажба - Cod. 25016

  • Типология: Къща
  • Област: 68.600 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

SUNSHINE VILLAGE Panglao
Да живееш в Paradise Сега на достъпни цени!
Първият Lifestyle Panglao на & пенсиониране Село изпълнение по международни стандарти в момента е в процес на изграждане. Limited безлихвен финансиране в къщата в продължение на разположение на избрани свойства на 5 години. Моля, посетете нашия сайт http://panglaosunshinevillage.com/ за допълнителна информация относно целия проект. Предходни завършени проекти на предприемача може да се види в http://panglaopoolside.com/index.php/en/ която показва подобни имоти. Ако търсите тропически старчески дом, тропически стил на живот основа или инвестиция за отдаване под наем, Sunshine Село е мястото. Living In Paradise сега Affordable Panglao Island бързо се превръща водещ остров във Филипините за туризъм и жилищно селище, заради своята красота, природни забележителности, дейности и лесен достъп до големите градове. За лицето, което полага, за да прекарат своята заслужена почивка под лъчите на слънцето и топлината на една прекрасна среда, не изглежда далеч.

В селото ще има и супермаркет, фризьорски салон и спа център, ресторант и конферентна. Високоскоростен интернет, сателитна телевизия, система за аварийно повикване помощ и вътрешни и външни транспортни услуги. Лекарят и кърмещи опции също ще бъдат на разположение в къщата Ако имате нужда от тях.

-------------------------------------------------- ---

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB