За продажба Морски курорт, Sipalay, Negros, Филипини, sugar beach

За продажба - Cod. 26544

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 700 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Малък комплекс само на 10 крачки от красивия "Sugar Beach" в близост до Sipalay с един от най-красивите морета на Филипините за плуване и гмуркане, както е записано в известната книга "Lonely Planet", истински естествен басейн, там не са скали, без морски таралежи и абсолютно никаква медузи.

Перфектно решение за тези, които искат да променят живота си и да живеят на място, заобиколен от природата, с чист въздух и вода, без шума от движението и сладка шума на вълните през нощта.



Също така е възможно да се изгради повече от 2 стаи и да се създаде структура, която да предложи ресторантьорски услуги за хора, пребиваващи в другите курорти.

Имотът е с обща площ от 700 много квадратни метра с възможностите за изграждане на други стаи или къщи за гости.

В момента тя се състои от 4 самостоятелни стаи, всяка с стаи имат собствен санитарен възел и душ с топла вода. Всички стаи са оборудвани с климатик и в допълнение на най-голямата стая има и телевизор с DVD и мини хладилник. 2 от стаите са близо един до друг и имат общ веранда.

Кухнята е разделена на две стаи и прилежащи е трапезарията. В кухнята има общо шест газови горелки и фурна, има и хладилник и фризер.

В градината има беседка 2, които са обзаведени с 2 шезлонга, шезлонги, чадъри и хамаци. Той има 5 кокосови дървета, носещи calamansi дърво и добре поддържана градина.

Къщата разполага със собствен дълбок кладенец вода.

Sugar Beach е с дължина над 1 километър е плаж, където можете да видите най-красивия залез. Sipalay е област, която предлага много туристически атракции; има около 30 места за гмуркане в района, включително японски корабокрушение по време на Втората световна война, и острови като красивата Danjugan остров.

По плажната ивица има 10 села с ресторант и други, които са в процес на изграждане, има и две център за гмуркане и кръчма с жива музика.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB